Ring
+45 26806260
Kontakt
kontakt@clunz.dk
Butiksinfo

online kl.8-20

Vejvisning

Langagervej 40 st., 2600 Glostrup

Langagervej 40 st., 2600 Glostrup

online kl.8-20

Lysere tider er på vej...!!!!
· · Kommentarer

Lysere tider er på vej...!!!!

· · Kommentarer
...
Sikke en omvæltning for os alle, nye tider, nye måder at omgås hinanden, spekulationer. Tror ikke der er mange der ikke er berørt at situationen derude.
Men er det ikke som om at det lysner lidt, håbet er ved at komme tilbage, solen er begyndt at skinne, og snart bliver der lukket mere op.
Har vi ikke også alle sammen lært lidt, fundet ud af hvad der er vigtigt i livet, nemlig vores gode helbred. 
...
Hos Clunz har vi haft travlt med at sende webshop ordrer ud, og vi har også været ude og levere poser ved kundernes hoveddøre. Så forårskollektionen er næsten væk, og nu gælder det sommertøjet, som så småt dukker op.
Det er stadig muligt at komme og besøge os i showroom og lager, men det er stadig bedst lige at skrive først, da vi helst kun vil have 1-2 gæster af gangen. Ellers kan du stadig bestille på nettet hvor vi kører med 
....
FRI LEVERING VED KØB FOR KR 300,-
OG RABATKODE E20
GIVER -20% RABAT
VED KØB PÅ SHOPPEN
...
Som noget nyt kan du også bestille en virtuel venindeaften, på Facebook hvor Clunz går LIVE på video på en begivenhed hvor kun dig og dine invierede gæster kan følge med, og hvis vi er heldige, stiller værtinden op i studiet og hjælper til med diverse model opgaver osv....vi viser tøj frem efter jeres ønske... skriv en besked, og vi laver en aftale, det blir sjovt.
...
Mange hilsner
...
Slut fra mig, som savner jeres selskab
...
Charlotte