Ring
+45 26806260
Kontakt
kontakt@clunz.dk
Butiksinfo

online kl.8-20

Vejvisning

Langagervej 40 st., 2600 Glostrup

Langagervej 40 st., 2600 Glostrup

online kl.8-20

Clunz flytter location.....
· · 1 kommentar

Clunz flytter location.....

· · 1 kommentar

 Clunz er på mange måder en anderledes "butik", og vi er ikke helt som de andre.... vi er som udgangspunkt en webshop. Men udover webshoppen, har kunderne også mulighed for at kigge forbi og prøve tøjet. Jeg er den eneste ansatte, og har mange gøremål væk fra adressen, så derfor er det svært at have faste åbningstider, til gengæld er jeg fleksibel, mht. at mødes når det passer dig.

Vi har boet i samme lokaler som mit nu solgte firma, så jeg kunne stå til rådighed for de nye ejere. Den tid udløber pr 1.feb. Derfor flytter vi.

Vi har nu købt hele ejendommen på Langagervej 40 i Glostrup, og har renoveret kæderlokalerne til lager, og skal efter nytår til at bygge om i en separat bygning ved siden af huset. Den nye bygning skal trylles til et flot showroom, og eventsted til Clunz's kunder, og vi forventer det er klar i marts 2021.

I januar md, holder vi outlet og januarudsalg i de gamle lokaler på Smedeland 1c, på aftalte tidspunkter. Det bliver sådan at vi opslår begivenheder på Clunz' Facebook side, hvor man kan tilmelde sig. Vi tillader max 20 pers til åbningerne, som vil være 3 timer, så folk ikke nødvendigvis er der samtidigt. Så hold øje og meld dig til som deltager, ikke tryk interesseret (så tæller du ikke med)...

I vores nye showroom vil vi holde events, private hvor DU kan invitere dine egne gæster, og du som værtinde har en fordel af salget på den aften.

Vi vil også holde andre events, sammen med andre firmaer, hvor vi bruger hinandens netværk, og Clunz' kunder får nogle fordele hos dem også....

Vi glæder os rigtig meget ti at komme igang i det nye, og i mellemtiden er du også velkommen til at komme forbi på de nye lager i kælderen, hvis du lige vil kigge, pille og prøve.

I ventetiden vil vi stadig være flinke og levere, sende på vores regning ved køb over kr 300,- eller er der mulighed for vi stiller dit køb frem på vores adresse, til afhentning døgnets 24 timer, bare sig til.

Men ellers vil vi ønske jer en glædelig jul, og et godt nytår

Pas på hinanden derude, og lad os så se at få udryddet den satans virus.....

Mange glade julehilsner fra

 

Charlotte