Ring
+45 26806260
Kontakt
kontakt@clunz.dk
Butiksinfo

online kl.8-20

Vejvisning

Langagervej 40 st., 2600 Glostrup

Langagervej 40 st., 2600 Glostrup

online kl.8-20

Udvikling og tilpasning...det er en kunst og en udfordring 👋🏼
· · Kommentarer

Udvikling og tilpasning...det er en kunst og en udfordring 👋🏼

· · Kommentarer

Det er jo ingen hemmelighed at de sidste par år har været en prøvelse for os alle.

Men det er alligevel sjovt at se hvordan vi mennesker udvikler os, og tilpasser os de situationer vi nu lander i.

Jeg er selv igang med en udvikling, og prøver mig frem, tilpasser mig tiderne, som de nu engang er. Nedlukninger, og påpasselighed er blevet en del af vores hverdag.

Det sidste som har vundet plads i vores hverdag, er LIVE shopping...det er dejligt at sidde hjemme i sofaen, følge med, og shoppe løs...der er stor aktivitet, og det vi hører fra vores kunder er kun positivt. Så det tænker jeg er en shoppestil der er kommet for at blive.

For et år siden, mens vi var spærret inde pga. coronaen, der byggede vi et showroom, på vores privat adresse. en 3 dobbelt garage, blev bygget om, og renoveret, i bedste rå New Yorker stil....

selvom Clunz er en webshop, så har vores kunder mulighed for at komme forbi og prøve de styles vi har på shoppen. VI kan holde venindeaftener, hvor du kan være værtinde for en aften, og invitere dine veninder til en hyggelig shoppeaften. Det vi oplever er at vi piger er gode kritikere, og gode til at style hinanden....det er nogle rigtig hyggelige aftener vi har. 

SÅ når det bliver marts måned, tænker jeg alt er normalt igen, og vi kører løs med fysiske arrangementer....og alt bliver godt igen

Mange optimistiske og glade hilsner fra

Charlotte